Soptíkův pohár - Semily - 30.4.2022

03.05.2022 13:51

    Po čtyřech letech jsme se opět rozhodli zúčastnit se Soptíkova poháru. První soutěž byla v Semilech, kde jsme soutěžili ve štafetě dvojic a v požárním útoku.

    Zúčastnili jsme se jako družstvo mladších - Karolínka, Elinka, Michal, Dominik, Jindra, Míša, Jája, Eliška J., Vanďa a Sabča. A družstvo starších - Eliška Ch., Anežka, Kája, Honza, Adam, Verča, Kačka, Vanďa a Sabča.

    Nejprve šlo na řadu družstvo mladších v požárním útoku. Nastříkáno měli za čas 27,78, což v celkovém pořadí znamenalo 9. místo. Poté nás čekala štafeta dvojic. Tu jsme zvládli za čas 85,31, a byli jsme tak 6. nejrychlejší.

    Družstvo starších nejdříve čekala štafeta dvojic, kterou zvládli za čas 75,47, což znamenalo 12. místo. Poté šli na požární útok a s časem 24,36 se umístili na 11. místě.

    Po odsoutěžení jsme si šli dát zaslouženou odměnu. Někdo párek v rohlíku, jiní zase hranolky, které byly díky dlouhé frontě opravdu zasloužené.

    Na závěr přišlo vyhlášení. Umístění v jednotlivých disciplínách se sečetlo a vzniklo výsledné pořadí. Mladší se tak umístili na 8. místě a starší na 14. místě.

    FOTO: ZDE