Soptíkův pohár - Chuchelna - 16.9.2018

16.09.2018 10:51

    Pátou zastávkou Soptíkova poháru byla Chuchelna. Dnes nás čekal požární útok, uzlování, překonání lana a topografie. Za mladší soutěžili - Eliška Ch., Jája, Adam V., Anežka, Kája, Adam Š., Eliška J. a Sába. Za starší soutěžili - Vojta, Michal, Vendy, Natka, Verča, Honza, Terka, Eliška, Matěj a Mára.

    Nejprve šli na řadu mladší v požárním útoku, kde nastaly menší komplikace na pravém proudu. Výsledný čas byl 67,95, který nás zařadil na 22. místo. Poté čekalo starší uzlování, které splnili bez chybička. Dále topografie, kde utrpěli pět trestných bodů a překonání lana bylo opět bez chyby. Trestné body za topografii nás umístily na 12. místo. Hned po starších šli na uzlování mladší, kteří to zvládli též bez chyby, u topografie utržili také pět trestných bodů a u překonání lana 3 trestné body. Za celkem 8 trestných bodů byli mladší na 18. místě. Na závěr starší provedli požární útok, který se jim povedl za čas 19,45 u umístli se na 7. místě.

    Po odsoutěžení jsme si dali menší občerstvení a čekali jsme na vyhlášení. Mladší se celkově umístili na 21. místě a starší na 11. místě.

    FOTO: ZDE