Martinický pohár - Martinice - 4.6 2022

06.06.2022 16:11

    V sobotu ráno jsme se vydali do sousední vesnice na 1. ročník Martinického poháru. Soutěžilo se v požárním útoku. Zúčastnili jsme se jako jedno družstvo mladších a jedno družstvo starších. Na provedení požárního útoku jsme měli dva pokusy, každý z jiné základny. Umístění obou pokusů se sečetla a podle toho vzniklo výsledné pořadí.

    Družstvo mladších - Jája, Eliška J., Elinka, Karolínka, Michal, Jindra, Sára a náhradnice Míša. První pokus požárního útoku zvládli za čas 26,95 a druhý pokus za čas 24,91. I když je to podivuhodné, tak s prvním pokusem se umístili na 4. místě a s druhým, sice lepším časem se umístili na 5. místě. Výsledný součet jim dal na krásné 4. (bramborové) místo.

    Družstvo starších - Eliška Ch., Sabča, Anežka, Kája, Verča, Kačka a Adam V. První pokus požárního útoku měli hotový za čas 21,04 a druhý pokus za čas 27,12. Nutno podotknout, že v obou útocích Kačka nabrala, což přispělo k pěkným výsledným časům. V druhém pokusu měla Anežka problém na rozdělovači a Eliška stříkala dlouho do terče. S prvním pokusem se umístili na 2. místě a s druhým na 4. místě. Celkově se umístli na krásném 2. místě.

FOTO: ZDE